ملات خشک

با توجه به رشد صنعت ساختمان و افزایش مصالح ساختمانی و بوجود آمدن مصالح نوین و روش های نوین ساختمان سازی همچنان استفاده از ملات ماسه و سیمان سنتی در صنعت ساختمان یکی از رایج ترین روش ها می باشد. که علاوه بر هزینه های سنگین معایب دیگری هم دارند که متاسفانه با عدم آگاهی سازندگان و اصرار نابجای کارفرمایان همچنان شاهد استفاده این نوع ملات در اکثر مراحل ساخت  ساختمان می باشیم.

امروزه مهندسان و معماران محصولات جدید معرفی کرده اند که معایب ملات سنتی را پوشانده و مزیت های بالایی نسبت به ملات سنتی دارند ، که یکی از آن موارد ملات خشک می باشد که در مراحل مختلف و مصالح گوناگون از طرف تولید کنندگان محصولات توصیه میشوند و دارای تاییدیه استاندار نیز می باشد.

برای آشنایی بیشتر با ملات خشک با ما همراه باشید.

 

ملات خشک چیست؟

ملات خشک محصولی نوین در صنعت ساختمان می باشد که از ترکیب سیمان و سنگدانه و افزودنی های شیمیایی و نانو با توجه به موارد مصرف در ساختمان با فرمولاسیون مخصوص تولید میشوند.

 
ملات های خشک در مراحل مختلف ساختمان از جمله بتن ریزی و دیوار چینی و نما و کاشی و سرامیک قابل استفاده می باشند.
برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

انواع ملات خشک

همانطور که مستحضر هستید انواع مختلفی ملات خشک توسط تولید کنندگان برای کارهای مختلف تولید میگردد که در زیر ما چند نمونه از انواع آن را برای شما معرفی میکنیم

ملات خشک بنایی

ملات خشک دیوار چینی

ملات خشک بند کشی

ملات خشک کاشی و سرامیک

ملات اندود تک لایه

ملات اندود لایه نهایی

ملات اندود لایه آستر

و …

با ما همراه باشید.

ملات خشک هبلکس

ملات خشک بلوک های هبلکس ترکیبی از سیمان و سنگدانه سلیسی و افزودنی های شیمیایی می باشد که با توجه به ویژگی های بلوک هبلکس تولید شده و برای دیوار کشی هبلکس استفاده میشود.

با ما همراه باشید.

طریقه آماده کردن ملات خشک

برای آماده کردن هر کدام از ملات های خشک با توجه به خصوصیات آن محصول دستورالعمل هایی از طریق تولید کنندگان صادر میشود که معمولآ این دستور العمل روی بسته بندی های محصولات ملات خشک درج شده است

با ما همراه باشید.

کاربرد ملات خشک

ملات خشک در مراحل مختلفی از ساخت و ساز به کار میرود که با توجه به محصولی که قصد کار با آن را دارید ملات مورد نظر را انتخاب کرده و طبق دستور العمل آن برای اجرای محصول اماده سازی میکنند . ملات خشک عمومآ جایگزین مصالح ماسه و سیمان سنتی در ساختمان سازی میگردد.

با ما همراه باشید.

مزایا و معیب ملات خشک

همانگونه که قبلآ نیز گفته شد ملات خشک محصولی است که جایگزین ملات های سنتی شده است و با فناوری های بروز و مدرن تولید میشوند و برای پوشاندن عیوب ملات سنتی در ساخت و ساز جایگزین شده اند.

از جمله مزایای ملات خشک میتوان به موارد زیر اشاره کرد

وزن سبک

سازگاری با محیط زیست

سازگاری با مصالح نوین

سرعت در اجرا

صرفه جویی در مصرف آب

تحمل فشار بالا

چسبندگی بالا

و…

برای معایب ملات خشک میتوان به موارد زیر اشاره کرد

هزینه های اولیه بالاتر

نگهداری و مراقبت اصولی تر

نیاز به تخصص مجریان

با ما همراه باشید.